Saturday, July 8, 2017

Tetak: Prepusti mi se ljepotice, treba mi malo mlade pice

Tetak: Prepusti mi se ljepotice, treba mi malo mlade pice
Incest priče - Cao zovem se Maja. Imam 21 godinu, lijepo sam obdarena imam velike cvrste grudi i veliku guzu, vitka linija i duga smeđa kosa. Uvijek su me zanimali stariji muskarci i samo njih preferiram. Pricu koji cu vam ispricati radi se o mom tetku i meni dogodilo se to prije 2 godine.

 

Moj tetak je stariji gospodin, tad je imo 53-54 godine. Uvijek ima neke komentare poput: „jako si lijepa danas“, „stvarno si zgodna“, „mislim da su svi decki ludi za tobom“.. svakoj zeni prija kompliment pa tako je i meni ali nikad nisam tomu prododavala veliku paznju iako sam znala da se pali na mlade koke. Tetak je radio u njemackoj pa je svaki mjesec dolazio na par dana.

 

Tog dana teta me je nazvala da dođem kod nje jer je sama pa da se druzimo. Odlucila sam otici. Znala sam da tetka nema doma pa sam se oskudno obukla jer inace mi je neugodno tako setati dok je on doma. Obukla sam tanku majicu na bretele kroz koju mi se sve proziralo i kratke hlacice koje su bile poput brazilki bile su tako tanke da su se oblikovale po guzi i uvukle među guzove i naravno nisam imala gacice jer ih ne volim nositi.

Kad sam dosla kod tete pile smo kavu i razgovarale, odjednom je netko pozvonio i rekla sam teti:- „ja cu, samo ti sjedi“,

kada sam otvorila vrata na njima je stojao tetak htjeo ju je iznenadit dolaskom jer nije znala da se vraca. Kad me je ugledo na vratima poprilicno se iznenadio kao i ja, rekao mi je:

- „zgodna i ti si ovdje, jako si zgodna danas“,

rekla sam mu: „hvala tetak“ i skocila mu u zagrljaj da se pozdravimo, jako me je stisao i neko vrijeme me nije pustao i onda me je onako kao slucajno za guzu uhvatio, samo sam se nasmijala. Usli smo u kuhinju i tetu je zgrabio za guzu i poceli su se strastveno ljubit, bilo mi je neugodno i trnci su me neki prosli.

 

Tetak je sjeo na stolicu i rekao mi: „dođi mala kod tetka u krilo nisam te vidio jako dugo, vec sam te se zazelio“, nasmijala sam se i odlucila sjesti.

Dok mu je teta pripremala nesto za rucak on i ja smo se z... Pročitajte više

No comments:

Post a Comment