Wednesday, July 5, 2017

Sex sa strinom - Istinita prica

Sex sa strinom - Istinita prica
Incest priče - Tada sam imao 20 godina i vraćao se kući iz vojske. Razmišljao sam tako o mnogim ženama ali najviše o svojoj strini Žani. prisjećao sam se koliko sam ju puta samo mogao pojebat a nikad nisam .. Stvarno je bomba 1. 70m visoka duge plave kose, velikih sisa, savršene guze a sto je najbolje od svega tada je imala 35 godina. Prisjetih se.. Bili smo u svatima vozio sam ju kući i činila je sve da ju pojebem rekla mi je :

- Ante zar ne vidiš kako sam vruća sva sam se priznojila.

Skinula je grudnjak i sise su joj izletile Vanka još je svoju lijevu nogu stavila na moj kurac i rekla mi da polako vozim, no bio sam previše pijan toliko da ju nisam uspio iskoristit .. 

 

Sutra sam otišao za Požegu služiti vojni rok. Nakon 4 mjeseca obuke nisam ništa jebavao, a i malo sam drkao . kada sam izašao prvo sam nazvao strinu i pitao da li je striko došao iz Njemačke , rekla je da nije ali da dolazi za 5 dana. Pozurio sam k njoj.

Kada sam došao kod nje bilo je 22:00 Sjedila je na kauču, preko sebe je imala samo nekakav plašt ispod kojeg su virile samo njene lijepe noge . Odmah se ustala poljubila me dva puta u obraz, dok smo stajali na sred kuće tako zagrljeni i zbunjeno se gledali poviče:

- sada si pravi muškarac sada te mogu poljubiti u usta , trajalo je to nekih 2 sekunde, a onda tiho reče , a svojoj strini nisi ništa donio za poklon a ?

Privukao sam je ponovno sebi izvadio kurac i zaronio ga ispod njenog plašta i gledavši u njene nabujale sise kažem joj

- evo ti poklon. Malo je bila izvan sebe jecala je ali se nije otimala tako sam znao da želi to . Talo zagrljeni gledali smo se oči u oči, spustila je ruku i zgrabila moj kurac , počeo sam ju luđački ljubiti po vratu po sisama onda mi se otrgnula iz zagrljaja i klekla na pod .

- Puši mi ga hajde znam koliko to želiš

uzela ga je s obe ruke počela navlačit, gutala ga je kao profesionalka.

- ahh Ante zlato moje kako je samo lijep i velik , želim ga u pičkici obećaj mi da ga nećeš vadit cijelu noć jebi svoju s... Pročitajte više

No comments:

Post a Comment