Monday, July 10, 2017

Sada ce ti mama pokazati kako se jebe samo da neprobudimo tvoju seku

Sada ce ti mama pokazati kako se jebe samo da neprobudimo tvoju seku
Incest priče, mama i sin, ja mislim da 80% je bar jednom zamisljao i drkao na mamu, sestru ili neku zensku u familiji. Ja znam po sebi i dosta njih sa kojima sam pricao imaju iste fantazije. Ja sam odmalena virio kada se mama kupa ili presvlaci i drkao sladje nego na i jednu drugu zenu. Evo procitajte moju istinitu pricu sa mojom mamom i sestrom 

 

Ona je imala 39 godina i izgledala je veoma seksi. Imam i sestru koja je tada imala 17 godina i bila je veoma lepa i veoma dobro razvijena za svoje godine. Posto smo zivjeli u jednosobnom stanu ja i ona smo spavali zajedno na jednom velikom kaucu a tata i mama u sobi. Dosta puta nisam mogao da zaspim pa sam cuo glasove i kako mama uziva dok je tata jebe.

 

Ja sam znao tada leci a moja sestra je vec spavala ili sam ja mislio i ja izvadim moj kurac koji je tada vec imao 19 cm i stavim sestri u ruku i polako krecem njenom rukom dok ne svrsim. Moj otac je bio lovac pa je cesto isao sa drugovima u lov i ostajao po sedam dana.

Jednom nakon nekoliko dana dok je tata bio u lovu ja i sestra smo legli spavati a mama je otisla kod komsinice Mile na kavu. Kada se vratila mislila je da spavamo pa je otisla u kupatilo da se kupa.

Cim je ona otisla u kupatilo ja sam uzeo stolicu i poceo da gledam. Imala je divne sise a i cjelo tjelo je bilo kao izmisljeno. Tada sam primjetio da ima nesto u ruci i da pocinje da ga maze sa nekom kremom.

 

Tada sam video da je to jedan veliki krastavac koji je bio dosta veci i siri od moga kurca. Tada ga je pocela polako nabijati u picku. Dok sam to gledao moj kurac samo sto nije eksplodirao. Kada je ona pocela da svrsava i pusta lagane krike ja sam svrsio, nikada ljepse i nikada vise sperme nije izaslo nego tada.

 

Ja sam odmah legao kao da spavam. Ja nisam mogao da zaspim a kada samo pomislim na tu sliku koja mi je stalno u glavi moj kura stoji stalno dignut. Nakon malo vremena ja sam otisao u sobu kod mame i legao u krevet. Rekao sam da mi je sa sestrom malo tjesno pa bih spavao pored nje post... Pročitajte više

No comments:

Post a Comment