Sunday, July 9, 2017

koliko vatre i perverzije ima u mojoj povucenoj rodjakinji

koliko vatre i perverzije ima u mojoj povucenoj rodjakinji
Incest priče - Moja prica pocinje otprilike prije tri godine i da bi se konacno dogodilo sto se mora prosle godine . Cesto sam na ovom sajtu nalazio razne price o incestima i neke su mi se svidjele neke ne ( nisam bas za one hard inceste sa majkama i pravim sestrama ). Kao sto vec rekoh moja prica krece od prije tri godine tj. kad je moja sestra od strica zavrsavala srednju skolu i krenula na fakultet.

Kako ja sa svojom suprugom zivim u gradu a ona malo udaljena u obliznjem selu cesto je nakon fakulteta dolazila kod nas da ceka kasni autobus koji je saobracao za to selo. I tako malo po malo neznam ni ja sam kako se je to pocelo da odvija primijetim ja da ona stalno pise sa raznim momcima i jednom dok ona nije bila u sobi uzmem ja njen telefon ko fol da igram neku igru ali ustvari udjem na njen messenger i pocnem da citam njena dopisivanja .

Ona je bila mlada lijepa plavusa sa krupnim plavim ocima stvarno prelijepa i sa svojih 21 godinu veoma pozeljna. I tako citajuci naidjem na poruke koje je pisala sa svojim tadasnjim deckom uhhhh tad sam se stvarno iznenadio koliko vatre i perverzije ima u mojoj povucenoj rodici. Vatrene dopsivanja sa vulgarnim rijecnikom i slike kurca njenog mladog momka od 22 god. ali sto me je najvise u tom trenutku iznenadilo citajuci njene poruke je to da sam i vidio njene silke koje mu je slala bez majice, bez gacica , sa isplazenim jezikom , pa slike sa prstima u svojoj pici, tada sam imao osjecaj kao da me je struja udarila u stomak i da mi se neka toplina razljeva po njemu. Kurac mi se u sekundi nadigao otisoa sam do kupatila izdrkao ga misleci na nju .

Lijepo mi je bilo u tom trenutku al posle me obuze neki osjecaj krivnje mislim u sebi koji sam ja bolesnik imao sam dosta zena u zivotu raznih avantura al ja bas moram da mislim na tu svoju rodicu.

I tako jednom ona navrati kod nas ponovo i tada je moja supruga morala da izadje da nesto obavi, ostadosmo ja i ona sami. Napravi ja nama kafu poce prica zezam ja nju i onda u jednom trenutk... Pročitajte više

No comments:

Post a Comment